SUCCES LA ÎNSCRIERI ÎN CLASA PREGĂTITOARE!

NoutățiUncategorizedComments Off on SUCCES LA ÎNSCRIERI ÎN CLASA PREGĂTITOARE!

1 Martie 2019, o zi însorită, colorată de mărțișoare și înmiresmată de florile de primavară … În școală, o rumoare ca de stup de albine, pentru că toți oamenii școlii primeneau școala pentru o zi de sărbătoare: ZIUA PORȚILOR DESCHISE.

Astfel, 2 martie 2019 a fost ziua de primire a oaspeților din comunitatea locala interesați să viziteze școala și să primească informații despre oferta educațională, echipa de cadre didactice și oportunitățile de educație pe care instituția noastră le pune la dispoziția elevilor.

Părinții curioși au venit de la prima oră, pregătiți cu întrebări și însoțiți de copii de toate vârstele. Școala a pregatit un program-surpriză pentru cei mari și cei mici. În afară de tradiționalul traseu prin clase, laboratoare, bibliotecă, sala de sport și birouri, în sala de festivități îi așteptau clovnii de la Fundația Parada cu o reprezentație de animație și ateliere de creație organizate de doamnele învățătoare.

IMG_3003__1551781902_5.2.145.79În acest an, din echipa de promovare a școlii au făcut parte cadrele didactice, personalul auxiliar, elevii și părinții acestora. Spațiile scolii au fost pavoazate cu tot ce înseamnă rezultate și produse obținute în urma derulării de proiecte și participării la expoziții, concursuri, olimpiade școlare și competiții sportive. Elevii au avut ocazia să vorbească despre activitățile în care au fost implicați de-a lungul anilor de studiu și să demonstreze prin diplome, trofee, machete, fotografii, desene, afișe și pliante performanțele lor.

Pozitivism__1551781995_5.2.145.79

Iată câteva impresii lăsate de vizitatori în Cartea de Onoare a școlii:

,,Oameni superbi în această școală. Asta căutăm. Vă mulțumim tuturor. Școala este frumos decorată în clase și este frumoasă așa cum este.”

,,Școală Gimnazială Nr. 95 are cadre didactice pregătite și foarte vesele, primitoare. Am fost plăcut surprinși.

,,O școală echipată corespunzător și îngrijită. Doamna care ne-a prezentat școala mi-a lăsat o impresie foarte bună. Felicitări! Abia așteptăm să începem școala.”

,,Școală superbă în interior, felicitări! Sper să reușiți si renovați și exteriorul! Felicitări pentru cadrele didactice tinere, care formează un colectiv minunat.”

Școală Gimnazială Nr. 95, școală cu mult potențial. ”

Prof. Bazarciuc Mihaela-Gabriela

Comments are closed.

© 2018 Scoala95.ro All rights reserved