Profesori

Stroe Vasilica Felicia DIRECTORUL SCOLII GIMNAZIALE nr.95

Grad didactic I

DIRECTORUL SCOLII GIMNAZIALE nr.95

Popa Mariana

Popa Mariana Profesor de istorie

Grad didactic I

Experienta ca manager al acestei institutii scolare, un om de mare calitate, extraordinar profesor si coleg, deschis, un adevarat liant intre generatii, fiind un real sprijin pentru orice tanar care intra in unitate. Pentru elevi este un motor educational antrenandu-i in numeroase proiecte si evenimente.

Tudor Aurora

Tudor Aurora Profesor Invatamantul Primar

Grad didactic I

Profesor pentru învățământ primar, bine pregătit profesional care dorește să se dezvolte și să se afirme prin activitățile pe care le întreprinde.

Ene-Capra Raluca

Ene-Capra Raluca Profesor Invatamantul Primar

Grad didactic I

Profesor Invatamantul Primar

Hateganu Maria

Hateganu Maria Profesor Invatamantul Primar

Grad didactic I
Cadru didactic competent, dovedeste abilitati didactice si de comunicare cu elevii si are o buna prestatie didactica. Prin activitati scolare si extrascolare desfasurate, contribuie la dezvolaterea psiho-sociala a elevilor.
Angelescu Laura

Angelescu Laura Profesor Invatamantul Primar

Grad didactic II

Cadru didactic implicat în dezvoltare profesională în scopul realizării unui proces de predare modern și diversificat.

Dițoiu Ramona

Dițoiu Ramona Profesor Invatamantul Primar

Grad didactic II

Cadru didactic care are o experiență de peste 15 ani în învățământul de stat și privat, în lucrul cu copiii cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani. Pune în centrul activității didactice copilul, cu nevoile lui de cunoaștere și sufletești. Dezvoltarea profesională și adaptarea predării la schimbările sociale și interesele copiilor/părinților sunt preocupările dumneaei constante.

Anca Ionela

Anca Ionela Profesor

Persoana activă și sociabilă, care dorește să se dezvolte profesional, implicată în proiecte și programe educaționale în scopul realizării unui proces de instruire modern și diversificat.

Savu Florinela

Savu Florinela Profesor

Profesor Invatamantul Primar

Robert Dobrescu Profesor de geografie

Grad didactic I

Un cadru didactic cu multa experienta in economia reala, cu o vocatie pedagogica care l-a determinat sa imbratiseze aceasta cariera. Este coordonator al mai multor departamente si programe in cadrul Scolii, implicat in activitatile curriculare ale scolii si liderul sindical SLI al scolii .

Andrei  Loredana

Andrei Loredana Profesor de Limba si Literatura Romana

Grad didactic I

Un profesor implicat, care iubeste elevii si incearca sa sadeasca in sufletul si mintea acestora seminte ale bunatatii si intelepciunii, care mai tarziu sa rodeasca bogat netezindu-le drumul in viata.

Panait Mihai

Panait Mihai Profesor Educatie fizica

Fost elev al scolii in clasele I-IV, am inceput un drum lung parcurs intr-o viteza ametitoare specifica societatii contemporane in care usile sportului de performanta mi s-au inchis cu doar un titlu de campion national din pespectiva sportivului Mihai Panait. Si cum spusele inaintasilor nostri se adeveresc mereu, imediat alte usi s-au deschis, una din ele a fost cea a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, au urmat ani in care am dobandit calitati precum perseverenta si seriozitatea.

In anul 2012 am deschis pentru prima oara usa cancelariei pe care cu ani in urma nici nu indrazneam sa o ating, loc unde am gasit oameni dedicati meseriei careia tocmai i-am deschis prima pagina.

Mateiana Camelia

Mateiana Camelia Profesor Limba Engleza

Profesor Limba Engleza

Brazdaru Sevita Lavinia Profesor de Fizica

Grad didactic I

Sunt profesor asociat pe catedra de fizică de la 1 septembrie 2015. Am absolvit Facultatea de Științele Naturii specializarea Fizică-Chimie, în anul 1996. Mi-am luat definitivatul in specializarea fizica din 1999, doctoratul in specializarea chimie din 2015. Titlul tezei de doctorat este ”Contribuții privind utilizarea colagenului ca suport în formulări farmaceutice pentru vindecarea rănilor”.

În luna Mai a cestui an mi-am finalizat echivalarea gradului didactic I cu doctoratul.

© 2018 Scoala95.ro All rights reserved