TEAM-BUILDING CA BUN VENIT ÎN CARIERA DE PROFESOR

NoutățiComments Off on TEAM-BUILDING CA BUN VENIT ÎN CARIERA DE PROFESOR

2018, un început de drum în activitatea mea de profesor de Educație Muzicală, un an în care am avut norocul de a fi într-un colectiv minunat, cel al Școlii Gimnaziale Nr. 95, cu oameni frumoși care știu să te facă să te simți binevenit în grupul lor.

In acest sens a fost și invitația făcută de doamna director, Mihaela Bazarciuc, de a merge într-un team building alături de celelalte cadre didactice, invitație ce m-a bucurat nespus, cu toate ca nu știam în ce va consta acesta, fiind și primul team building la care am participat până acum.

Team-building-ul a fost organizat în perioada 12 -14 octombrie 2018, într-o locație de vis, la Căsuța din pădure, situată în inima munților, ce aparține de Comuna Varlaam, satul Gura Teghii – Buzău. Momentul ales, și vremea frumoasă ne-au ajutat să ne bucurăm din plin de peisajele multicolore de început de toamnă, să cunoaștem locurile și oamenii acelei zone. Activitățile în aer liber și jocurile variate au contribuit la consolidarea echipei, prin comunicare, înțelegere și multă voie bună.

PHOTO-2018-10-13-21-57-00

A fost o experiență plăcută de intercunoaștere și totodată un mod de relaxare și distracție. Am râs, am dansat, am mers pe munte, am comunicat, si am petrecut împreună câteva zile extraordinare. Personal, și cred că sunt în asentimentul multor colegi, abia aștept următorul team-building.

Această activitate de team-building mi-a facilitat posibilitatea de a-mi cunoaște mai bine colegii și de a mă simți în largul meu printre ei. Sunt mulțumită că am descoperit împreună lucruri pe care nu le-am știut unii despre alții.

Ce aș îmbunătăți? Aș dori să ne mobilizăm toți colegii din școală în viitorul team-building și să dureze mai mult de 3 zile.

Prof. Angan Diana

Comments are closed.

© 2018 Scoala95.ro All rights reserved